Telefoonnummer 023 532 36 66

Uw Sloopbedrijf in Haarlem:

Wij zijn Stylschouwen-Haarlem, uw vertrouwde sloopbedrijf in Haarlem! Ons team staat klaar om u te helpen met alle soorten sloopprojecten in Haarlem en omgeving. Van het slopen van woningen en betonvloeren tot het verwijderen van schoorstenen en haarden, wij bieden een breed scala aan sloopdiensten.

Onze Sloopdiensten

Stylschouwen-Haarlem is gespecialiseerd in diverse sloopwerkzaamheden, waaronder:

  • Woning Sloop: Wij verzorgen de volledige sloop van woningen, inclusief het veilig verwijderen van alle bouwmaterialen.
  • Betonvloer Verwijdering: Of het nu gaat om een oude garagevloer of een industriële betonvloer, wij slopen het snel en efficiënt.
  • Schoorsteen en Haard Sloop: Wij zijn experts in het zorgvuldig verwijderen van schoorstenen en haarden, zonder schade aan de omliggende structuren.

Waarom Kiezen voor Stylschouwen-Haarlem?

Bij Stylschouwen-Haarlem combineren we ervaring met expertise om al uw sloopwerkzaamheden professioneel uit te voeren. Onze klantgerichte aanpak en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw project soepel en veilig verloopt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Stylschouwen-Haarlem staat klaar om u te helpen met al uw sloopbehoeften.

Aanvraag sloopwerken

GRATIS VERZENDEN

Gratis verzenden boven een bedrag van € 350 in heel NL

BEVEILIGD BETALEN

Bij ons betaal je met de nieuwste betaalmethodes

100% KLANT TEVREDENHEID

14 dagen geld terug garantie

TELEFONISCHE SUPPORT

Altijd bereikbaar via 06-38719804

@ Stylschouwenhaarlem

Volg ons op Instagram