Telefoonnummer 023 532 36 66

OVER ONS

 

Bewonder ons uitgebreide assortiment

Kwaliteitsmerken sfeerverwarming te kust en te keur

Wie het dichtst bij het vuur zit, verwarmt zich het best. Door de jarenlange expertise van het familiebedrijf Stylschouwen bent u daarom gegarandeerd van eerlijk advies.
Een passie voor haarden en kachels. Groot en klein. Organisch of strak gevormd. Wij hebben geen voorkeur. U krijgt altijd wat u wilt. Stylschouwen is hoofddealer in Haarlem van de belangrijkste kwaliteitsmerken op het gebied van sfeerverwarming en open haarden. Door onze eigen import van marmeren schouwen kunnen wij bovendien speciale ontwerpen apart en op maat laten maken.
Openheid & veiligheid
De medewerkers van Stylschouwen vertellen u graag persoonlijk alle voor- en nadelen van verschillende type haarden en kachels. Bestaande rookkanalen dienen vaak te worden aangepast, volgens de huidige N.E.N. (Nederlandse Eenheids Normen) die aan het bouwbesluit gebonden zijn. Bij de plaatsing is meestal een kleine verbouwing nodig. Dankzij onze ervaring kunnen wij u deskundig voorlichten over alle verschillende mogelijkheden. Wij garanderen u een vakbekwame plaatsing of inbouw die voldoet aan de strengste eisen van verzekeraars en brandweer.

 

Aan welke eisen moet uw perfecte haard voldoen?

Om u naar huis te laten gaan met uw droomhaard zijn er maar een paar dingen die we graag van u zouden weten:
  • Uw smaak: modern, klassiek, design, functioneel
  • Uw huidige interieur: passend of aanleiding is om uw interieur geheel te vernieuwen
  • Functie van de haard: primaire warmtebron of sfeerverwarming
  • Technische mogelijkheden bij u thuis: plaatsing en eventuele rookkanalen
  • Uw budget voor de haard.

Kijk uw ogen uit. In de showroom van Stylschouwen vindt u meer dan 200 verschillende haarden en kachels, waarvan een groot deel brandend te zien is. Bewonder ons uitgebreide assortiment onder het genot van een kopje koffie. Dat is nog niet alles. Uw kinderen vermaken zich in onze speciale kinderhoek. Ideaal toch?

Stylschouwen Haarlem

Wij geloven in kwaliteit

Wij vinden het vooral leuk om jou te vertellen over onze haarden en kachels. Wij zijn zeer ervaren in het op maat plaatsen.

Onze showroom gelegen in de Waarderpolder in Haarlem is meer dan 500 vierkante meter groot. We hebben een ruim aanbod in onze showroom, maar kunnen jou nog veel meer laten zien. 

Wil je een afspraak maken buiten onze openingstijden om? Dan is dat zeker mogelijk. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen.

 

Specialisten

Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden en denken graag met jou mee

Showroom

Onze showroom is meer dan 500 vierkante meter. Kom langs en laat je inspireren.

Bereikbaar

Wij werken door heel Nederland en ontzorgen jou in het hele proces.

N

Welkom

Ervaar hoe onze haarden kachels er uit zien. Deze staan regelmatig aan

Onze merken

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken uit de branche